Slow Food Barcelona – Els productes Slow Food italians celebren a Barcelona la seva festa gastronòmica

La cita amb la cuina italiana basada en el producte Slow Food se celebrarà del 10 al 25 de febrer en diferents restaurants italians i Km0 de la ciutat

La Quinzena dels productes Slow Food italians arriba a Barcelona. Dues setmanes d’excel·lència gastronòmica italiana amb productes Slow Food cuinats pels millors restaurants italians i Km0 de la ciutat.

L’acció l’organitzen Slow Food Barcelona i Camera di Commercio italiana de Barcelona, amb restaurants seleccionats a Barcelona i província, que proposaran en el seu menú un plat elaborat amb un producte baluard italià Slow Food. Entre els locals participants, estan confirmats, Allium, Bocca Di Bonifacio, Buon Appetito, Capritx, Ca N’armengol, Due Spaghi, La Balmesina, Le Cucine Mandarosso, Gat Blau, Gravin, Llamber, Lluerna, Luigi, Massimo, Meneghina, Raffaelli, Obe, Rasoterra, Sergi de Meiá, Somorrostro, Vicino, Xemei.

La presentació serà el divendres 10 de febrer a les 11 h, i comptarà amb la presència de Carlo Petrini, fundador d’Slow Food, i el xef Paolo Casagrande (amb tres estrelles Michelin), que cuinarà un plat amb un producte Slow Food, i presentat per Pep Palau, director del Fòrum Gastronòmic. L’acte tindrà lloc a Espacio Interni, un showroom de 400 m² d’exposició singular i entorn ideal per presentar la qualitat dels productes italians.

Source: Slow Food Barcelona – Els productes Slow Food italians celebren a Barcelona la seva festa gastronòmica

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply